Een professionele promotievideo maken

Ben je opzoek naar een partij die voor jou een professionele promotievideo kan maken? Dan ben je bij International Video Company (IVC) aan het juiste adres. IVC is al meerdere jaren specialist op het gebied van hoge kwaliteit promotievideo’s. Een professionele promotievideo start bij het concept. Onze specialisten werken jouw idee uit in een duidelijk script en draaiboek. Uiteindelijk komt ons professionele videoproductie team langs op locatie. Met onze Hollywood camera worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Zo ben jij verzekerd van een professionele promotievideo die hoge ogen gooit.

Offerte aanvragen
Nancy van der Drift - International Video Company

Promotievideo voorbeelden

Bekijk alvast de opdrachtgevers die al eerder een promotievideo lieten maken.

Eline Rewinkel

Samenwerken met IVC is een feestje! Zeer enthousiast en doelgericht team dat goed meedenkt en flexibel te werk gaat in een ongedwongen sfeer. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van zowel de professionele promotievideo als de gepersonaliseerde GIFjes voor Instagram.

Een promotievideo is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept
Voordat we een promotievideo produceren willen we weten wat jouw idee is. Wil je een speciaal verhaal vertellen of bepaalde punten belichten? Laat het ons dan vooral weten. De specialisten van IVC denken graag van A tot Z met je mee. Waarbij ze het einddoel, een professionele promotievideo, niet uit het oog verliezen.

Draaiboek
De specialisten van IVC werken het concept vervolgens uit in een draaiboek. Waarbij onderscheidt wordt gemaakt tussen het script en de shotlist. Zo weet iedereen vooraf wat we kunnen verwachten en hoe de video er ongeveer uit komt te zien. Zodra jij akkoord gaat met het draaiboek, wordt er een draaidag ingepland voor de productie van de promotievideo.

Productie
Op de productiedag van de promotievideo komt het professionele team van IVC bij jou langs op locatie. Met een speciale Hollywoord camera worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Zo ben jij verzekerd van een video die hoge ogen gaat gooien.

Post-productie
Vervolgens komt jouw professionele promotievideo tot leven in de post-productie. Waarbij onze award winning editors niet eerder stoppen totdat jij tevreden bent. Ze zorgen ervoor dat de video aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Uiteindelijk wordt jouw promotievideo officieel opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten om dat met ons te bespreken.

Team IVC - International Video Company

Vragen? Neem contact met ons op.