• Eigen dashboard video data

  • Hub & Hygiene video specialist

  • 24/7 bereikbaar voor klanten

  • Oplevering in 2 weken

Filmproductiebedrijf gebaseerd op data

Het filmproductiebedrijf voor jou

Ben je opzoek naar een filmproductiebedrijf dat jou kan helpen bij een professionele filmproductie? Dan willen we je van harte welkom heten bij filmproductiebedrijf International Video Company. IVC is één van de snelst groeiende filmproductiebedrijven in Nederland met veel ervaring in binnen- en buitenland. Met jaren aan ervaring heb je onze filmproducties ongetwijfeld al veel voorbij zien komen zonder dat te realiseren. Van social media video’s tot commercials en alles daar tussenin. Ons team van specialisten helpt ook jou graag verder bij het produceren van jouw hoge kwaliteit film.

Vraag offerte aan
Nancy van der Drift - IVC

Margreet Balder

IVC is dé partner als je opzoek bent naar professionele en creatieve video’s. Het team is energiek, leveren allemaal kwaliteit en denken ontzettend met je mee. De maandelijkse meetings kijken wij altijd erg naar uit, elk concept dat wordt gepresenteerd is weer uniek en altijd wordt er rekening gehouden met jouw wensen en ideeën. Het is een feestje om met IVC samen te werken!

Filmproductie is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Bereken jouw prijs Meer informatie

Concept
Voordat wij, filmproductiebedrijf IVC, beginnen met filmen gaan we eerst terug naar de basis. Het concept. We willen graag weten wat jouw doel is met film en wat je verwacht. Aan de hand van die informatie maken de specialisten van IVC een concept op maat. Zo weet jij zeker dat de video hoge ogen gaat gooien.

Draaiboek
Zodra het concept duidelijk is, werken de specialisten van filmproductiebedrijf IVC het uit in een draaiboek. Er wordt onderscheidt gemaakt tussen de planning, het script en de shotlist. Dit wordt gedaan om vooraf, tijdens en achteraf duidelijk te hebben, hoe de video gaat worden. Zodra jij akkoord gaat met het draaiboek, wordt de productiedag ingepland.

Productie
Op de dag van de productie komt het professionele team van IVC op locatie. Ze nemen naast een hoop ervaring ook een speciale Hollywoord camera mee, waarmee de hoogste kwaliteit beelden worden geschoten. Zo ben jij verzekerd van een film die hoge ogen gaat gooien.

Post-productie
Vervolgens komt jouw professionele bedrijfsvideo tot leven in de post-productie. Waarbij onze award winning editors niet eerder stoppen, totdat jij tevreden bent. Ze zorgen ervoor dat de video aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Uiteindelijk wordt jouw professionele bedrijfsvideo officieel opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten omdat met ons te bespreken.

Team IVC - International Video Company

Hoe zet je video’s succesvol in?