Videoproducties met resultaat

Als video reclamebureau zijn wij de vaste video partner van toonaangevende merken. Klanten kloppen bij ons aan als ze resultaat willen bereiken met video. Van sales, recruitment tot awareness en alles daartussenin. Wij maken het namelijk onze topprioriteit om niet alleen mooie content te maken maar ook doelstellingen te behalen. Dat is onze beloften! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan!
Nancy van der Drift - International Video Company

Voorgaande producties

Bekijk nu de video’s van opdrachtgevers die je voor gingen.

Margreet Balder

IVC is dé partner als je opzoek bent naar professionele en creatieve video’s. Het team is energiek, leveren allemaal kwaliteit en denken ontzettend met je mee. De maandelijkse meetings kijken wij altijd erg naar uit, elk concept dat wordt gepresenteerd is weer uniek en altijd wordt er rekening gehouden met jouw wensen en ideeën. Het is een feestje om met IVC samen te werken!

Video content partner

Het succesvol inzetten van video gaat niet vanzelf. Het vraagt om een proactieve en eerlijke houding. Waarbij wij resultaten monitoren om van te leren, bij te sturen en te groeien. Zodat de video content van onze klanten nu en in de toekomst de beste resultaten opleveren bij een geboeid publiek. Benieuwd naar onze prijzen?

Vraag onze prijzen op
Team IVC - International Video Company

Benieuwd naar de mogelijkheden?