Hoge kwaliteit videoproducties

Als video reclamebureau zijn wij de creatieve partner van merken van de toekomst. Met jaren aan ervaring zijn onze IVC’ers specialist op het gebied van hoge kwaliteit videoproducties. Je hebt onze producties ongetwijfeld al veel voorbij zien komen, zonder het te realiseren. Van social media content tot commercials en alles daartussenin. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan
Nancy van der Drift - International Video Company

Margreet Balder

IVC is dé partner als je opzoek bent naar professionele en creatieve video’s. Het team is energiek, leveren allemaal kwaliteit en denken ontzettend met je mee. De maandelijkse meetings kijken wij altijd erg naar uit, elk concept dat wordt gepresenteerd is weer uniek en altijd wordt er rekening gehouden met jouw wensen en ideeën. Het is een feestje om met IVC samen te werken!

Maandelijkse begeleiding

Om een sterk merk te kunnen bouwen is het consistent uiten van jouw merkidentiteit van levensbelang. Naast losse videoproducties begeleiden wij maandelijks onze klanten bij het, op de meest aansprekende en opvallende manier, overbrengen van hun merkboodschap. Hoe? Door op maat gemaakte concepten te bedenken en uit te werken. Geen standaard ideeën, maar op maat gemaakte creativiteit met een gezonde dosis humor en lef. Geïnteresseerd in maandelijkse begeleiding?

Vraag informatie aan
Team IVC - International Video Company

Benieuwd naar de mogelijkheden?